Coffee Journey

Добре дошли

Настанетесе удобно

Защо да избере нас?

- Закупуването на зелено кафе не е проблем. Могат лесно да се закупят 10 тона от 50 сорта. Проблемът е, че само 3-5% от това кафе ще бъде вкусно. Ние търсим точно тези 3-5%. Обикновено тази категория кафе струва от 100 лева за килограм в зелена форма, преди да бъде изпечено. За изминалата година успяхме да намерим само 9 сорта такова кафе - като същевременно то да бъде достъпно и в същото време уникално по вкус

- изпичаме всяка поръчка поотделно -винаги ще получите възможно най-прясноизпечено кафе (повечето кафета губятпо-голямата част от вкуса си в рамкитена три седмици след деня на изпичане)

- даваме 20-дневна гаранция за удовлетвореност. Ако кафето не ви харесва, ние ще ви върнемпарите или ще изпратим друг сорт

Поръчах прясно изпечено кафе от различни сортове от Владислав. Всеки от тях има свой ярък, наситен вкус, без горчивина и прекомерна киселинност. Сигурена съм, че той е в състояние да задоволи всеки взискателен любител на кафето. Във всяка опаковка се усеща, че Владислав с голямо удоволствие подхожда към печенето и избора на кафените зърна. Хубаво е, че преди да поръчате, можете лично да му пишете и да разберете подробности за всекиа вид кафе.

Татяна

О нас

Владислав

Основател на проекта

Преди около 20 години за първи път изпих чашата кафе, която ми хареса. С всеки нов вид кафе, с всеки нов начин на изпичане, пътуването ми в света на кафето стававсе по-интересно. Нашият Създател направикафето изненадващо разнообразно – различните сортове кафе имат свойуникален вкус и аромат. Моето пътуването продължава. Присъединете се към нас ище изпитате пълната гама вкусове, които кафеното зърно може да даде. 

Location

Вмомента работим само чрез онлайн магазина. 

Юридически адрес:

България, Бургас, Лазур 98